Català | Castellano
Avís legal
menu_herguido

TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L
B25413030
AV. Vallmanya, 30-36
25171 ALCARRAS (Lleida)
Telf.: 973 790 045
email: herguido@herguido.net

Tots els continguts del lloc web TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L , bé de societats del grup al qual TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L és propietat exclusiva de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L és de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L o dels seus proveïdors.

TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L són marques protegides per TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L no implica que TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L.

TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L o de webs de tercers.

TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L.

El contingut del web de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L únicament és aplicable a territori espanyol.

TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de TTES.I EXCAVACIONS HERGUIDO, S.L enviant un e-mail a: herguido@herguido.net

menu_herguido
IWS   © 2009 www.herguido.net © · Av. Vallmanya, 25180 Alcarràs · Tel. 973 79 00 45 · Fax 973 79 57 45